Szolgáltatási feltételeink

A gyártási árak kiszámolása és árajánlat küldése

A megrendelendő tételek árait az árkalkulátor oldalon számolhatja ki. Az itt kiszámolt árak minden költséget tartalmaznak, egyéb rejtett költség nincs. Az árak nem tartalmazzák az esetleges kiszállítás költségeit.

Rendszerünk az ön által kiszámolt árakat emailben elküldi az ön által megadott email címre, mellékelve a megrendeléshez szükséges dokumentumot is.
Ez a hivatalos árajánlatunk, amelyet azonban még nem tekintünk megrendelésnek.

A megrendelés módja

A gyártás megrendelése a megrendelőlapunk pontos kitöltésével és visszaküldésével történik:

  • Megrendelő cégneve, címe, kapcsolattartó
  • Telefonszám és email cím
  • Megrendelt tételek és árak
  • Aláírás és pecsét

A kitöltött megrendelőlapot szkennelve a Vállalkozó által megadott email címre kell visszaküldeni, vagy személyesen a Vállalkozó címére elküldeni. Ezek a címek a megrendelőlapon szerepelnek.
A gyártás kizárólag a megfelelően kitöltött megrendelőlap beérkezése után kezdődik el.

A lemez felületének nyomtatása

A felületkikészítés tintasugaras nyomtatással történik, amely ezután lakkozva lesz, ezáltal fényesebb és vízálló felületű.
Mintadarabokat a Vállalkozónál meg lehet tekinteni, a Megrendelő ezt a minőséget elfogadja.

Ha a lemez felületén elhelyezendő ábrát a Megrendelő adja, akkor a Vállalkozó által a rendelkezésére bocsátott (az alábbi helyről letöltött) specifikációknak megfelelően kell elkészítenie.

A képernyőn megjelenő és a lemez felületére kerülő színek esetenként, kis mértékben eltérhetnek egymástól. Ezt a megrendelő tudomásul veszi, és elfogadja. Nyomtatott proof eljuttatása esetén biztosított a lemez felületére kerülő ábra színhűsége. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy ebben az esetben azonban a vállalási határidő megnőhet.
Színbeállítás esetén annak munkadíja megkezdett óránként 5000Ft.

A lemez felírásra kerülő tartalma

A lemezekre kerülő adatokat a Megrendelő CD, DVD lemezen, vagy Interneten keresztül juttatja el a Vállalkozó részére.
A Vállalkozó a számára eljuttatott anyagot változatlan formában helyezi el a lemezen, azok tartalmát nem vizsgálja, működőképességét nem ellenőrzi, azokért semmilyen felelősséget nem vállal.

Szerzői jogok védelme

A Megrendelő büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy a Vállalkozóhoz eljuttatott anyag szerzői jogvédelem hatálya alá eső programot, információt, filmet, képet illetve zenei anyagot nem tartalmaz, illetve amennyiben tartalmaz, a sokszorosítás a jogtulajdonos tudtával és beleegyezésével történik, és erről a Megrendelő rendelkezik írásos engedéllyel.
Az anyag jogtisztaságának ellenőrzésével, igazolásával és megszegésével kapcsolatos minden ügy teljes mértékben a Megrendelő felelőssége, az ezzel kapcsolatos ügyeket teljes mértékben intézi.

Titoktartás

A Vállalkozó vállalja, hogy a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, harmadik személy számára nem teszi hozzáférhetővé. Ennek értelmében a Megbízó által átadott és birtokába került dokumentumokat kérésre visszaszolgáltatja vagy megsemmisíti.

Fizetési feltételek

A vállalási díjat az általános forgalmi adóról szóló 1992. évi LXXIV. törvény 3. § a) pontja alapján 20 százalék ÁFA terheli.
A Megrendelő köteles a vállalási díjat legkésőbb a Vállalkozó által kiállított számlán szereplő fizetési határidőig kifizetni. Amennyiben ez késedelmesen történik, a Vállalkozó a jegybanki alapkamat kétszeresét számolja fel késedelmi kamatként.

A honlapon feltüntetett árak készpénzes fizetés illetve 8 napon belüli utalás esetén érvényesek. Későbbi fizetési határidők esetén többletköltséget számolunk fel.

Az első néhány megrendeléskor kizárólag készpénzes fizetés, vagy előre utalás lehetséges.

A megrendelés felmondása

A megrendelés kizárólag írásban mondható fel.
A megrendelt termék a Megrendelő igénye szerint készült egyedi termék, emiatt kizárólag csak a Megrendelőnek értékesíthető.A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a megrendelés felmondása esetén is köteles a felmondás idejéig elkészült terméket és munkavégzést kifizetni.